Om os


My Best Art tager børnenes kunst seriøst! Man kan købe sig fattig i smukke værker til hjemmet fra fede kunstudstillinger rundt om i verden, og det er dejligt, men hvorfor ikke kombinere dette med de skønne og personlige kærlighedserklæringer, man som forælder, modtager dagligt i form af tuschtegninger, akvareller, acrylmalerier, kartoffeltryk osv. Det er den mest personlige kunst, der findes, og My Best Art hjælper dig med at tage den alvorligt. Så alvorligt, at den uden tvivl kan spille sammen med Matisse, Yayoi Kusama og de andre tunge drenge og piger, for hvem siger, at børnekunst ikke også kan formidle et vigtigt budskab?
 
Lad mig hjælpe med at lave dit barns kunst om til en stilet galleriplakat, så det kan komme væk fra køleskabet og i stedet få den plads i hjemmet, som det fortjener.
 
 
 

VI SPECIALDESIGNER PLAKATEN


Om fornødent retter vi lidt op på dit billede, tilføjer lidt lys og fjerner måske en nullermand eller to, men vi ændrer ikke noget radikalt. Man skal jo respektere kunstnerens rettigheder.

Som udgangspunkt tilbyder vi de designs, du ser her på shoppen, men du kan atid komme med ønsker og forslag - både hvad design og størrelsesformat angår. Ingen plakater ryger i trykken, før den er endeligt godkendt af dig.


VI AFSPEJLER VIRKELIGHEDEN


Hvis akvarellen eller maleriet er udført på krøllet eller tyndt papir, vil det kunne ses på plakaten. Det kan vi ikke ændre ved. Vi finder det faktisk ret charmerende. Er du helst fri for krøl, kan du prøve at scanne plakaten ind. Det fjerner meget af patina.

 VI TRYKKER I TRE FORMATER

Vi trykker i enten 30x40, 50x70 cm eller 70x100 cm i højformat (portrait) eller i bredformat (landscape). Du kan købe trærammer i sort og træ til alle størrelser og magnetrammer til alle højformat plakater.

 

SÅDAN FOREGÅR DET I PRAKSIS

Når du har bestemt dig for hvilket format og design du ønsker, udfylder du bestillingsblanketten, lægger ordren i kurven og gennemfører betalingen. Herefter modtager du en mail med en  ordrebekræftelse, som du bedes sende retur til os med dit billede vedhæftet. Du finder en vejledning til hvordan du tager det bedste billede her,  Vær opmærksom på, at dit mailprogram ikke må reducere billedstørrelsen når du vedhæfter det. Dit foto må alene omfatte dit barns kunst, ikke billeder af børn. Når vi har modtaget billedet, producerer vi plakaten og fremsender en korrektur til dig. Når korrekturen er godkendt af dig, trykker vi plakaten og sender den til dig i mijøvenlig emballage. Du modtager en mail med trackinglink når vi sender din plakat.

 

 

KUNST PÅ PAPIR


Langt de fleste børnekunstværker udføres på en eller anden form for papir. Er værket udført med farver, fedtfarver, pastelkridt, tusch eller kul/blyant kan det meste papir bruges. Akvarelmaling er bedst på rigtigt akvarelpapir, som er limet på alle fire kanter og som har en kraftig træagtig tekstur, som ser godt ud på billeder. Her skal man huske, at man ikke skal løsne papiret fra blokken før papiret er helt tørt. 

 

KUNST PÅ LÆRRED

Lærredsrammer kan fås til en billig penge hos bl.a Harald Nyborg og Søstrene Grene. Her kan det ikke anbefales, at børn maler med oliefarver. De er svære at få af hud og tøj, og er længe om at tørre. Acrylfarverne er meget bedre og nemmere at arbejde med for børn.