Sådan bestiller du


Herunder ser du vores standard plakatlayouts. Se bort fra selve kunstværket, for det erstattes af dit eget børnekunst. Plakatlayouts'ne er grupperet i to kategorier, enten højformat (portrait) eller bredformat (landscape).

Indenfor hver af disse kategorier kan du få plakaten i tre størrelser, enten 30x40, 50x70 cm eller 70x100 cm. Alle layouts kan tilpasses, så de falder 100% i din smag. Du kan også komme med ønsker til alternative layouts, hvis ingen af disse layouts er noget for dig.

Vær opmærksom på at alle My Best Art plakater er unikke og lavet ud fra det tilsendte stykke børnekunst. Det kan derfor variere i både skriftstørrelse og størrelse på billedefelt inden for samme layout. Har du derfor tidligere bestilt en plakat, som du ønsker din næste plakat skal matche fuldstændig i skriftstørrelse, billedfelt osv. er det vigtigt at du gør opmærksom på dette i din bestilling.


OBS: Når du har udfyldt dine ønsker til layout, tekst og plakatstørrelse, betaler du din ordre.

Da My Best Arts produkter er unikke og altid produceres eksklusivt til den enkelte kunde, vil betaling blive trukket på din konto når du afgiver ordren. Herefter modtager du en ordrebekræftelse på mail. Den besvarer du med en mail, hvori du vedhæfter et billede af din børnetegning. Et foto taget med smartphone er helt fint, så længe det er taget i godt naturligt lys og tæt på tegningen. Filen skal være så stor som muligt (højst mulig MB). Når jeg har modtaget din bestilling og din børnekunst, vender jeg tilbage til dig indenfor 1-2 hverdagsdøgn med et bud på, hvordan din plakat kunne se ud. Her har du mulighed for at komme med rettelser. Når du er tilfreds med udkastet og har sagt "go!" til tryk går der max 3-4 arbejdsdage og så lander plakaten hos dig.